ثبت شعبه شرکت در کشور لیتوانی

ثبت شعبه شرکت در کشور لیتوانی

چنانچه شما در حال حاضر شركتی در خارج از ليتوانی (از جمله کشور عزیزمان ایران) دارا می باشيد كه حداقل يكسال از حيات آن ميگذرد، ما می توانيم با داشتن ترجمه رسمی (ترجمه رسمی دادگستری و تایید وزارت امور خارجه) مدارك شركت شما از جمله گواهی ثبت شرکت، روزنامه رسمی تاسیس (برای ایران) و تغییرات شرکت، اساسنامه و اظهارنامه مالیاتی (با توجه به اینکه در ایران اظهارنامه ها بروز نیستند در مورد چگونگی این مسئله با ما تماس بگیرید) شعبه شرکت شما را در کشور لیتوانی طی حدود دو ماه (به شرط اینکه مدارک ایران شما توسط خود شما سریع آماده شود یا زیر نظر ما آماده شود) به ثبت برسانیم. دقت کنید که ثبت شعبه در کشور لیتوانی کار سختی نیست ولی آماده سازی مدارک شرکت حال حاضر شما و نیز ترجمه ها و تاییدیه ها کار بسیار چالش زایی است به حدی که این چالش ها برای کسانی که نا آشنا هستند ممکن است کار ثبت شعبه را غیر ممکن یا بسیار زمانبند و پر هزینه کند. در واقع بخش زیادی از  هزینه دریافتی از شما، بابت کارهای مربوط به ترجمه درکشور لیتوانی و پست های سریع در خارج از ایران صرف می شود.  سپس بعد از ثبت شعبه، براي شما بعنوان نيروي مشغول به كار در اين شعبه، درخواست اقامت ميدهيم. شما با در دست داشتن مدارك درخواست اقامت كه از سوی ما آماده می شود از طريق يكی از سفارت های ليتوانی يا در صورت امكان مسافرت به ليتوانی، از طريق اداره مهاجرت در ويلنيوس، مدارك خود را تحويل داده و طي دو تا چهار ماه به درخواست شما پاسخ داده می شود. در اين روش شما مي توانيد بلافاصله بعد از اخذ كارت اقامت خود كه حداقل دوساله می باشد، درخواست اقامت همسر و فرزندان خود را بدهيد یا حتی اگر مایل باشید می توانید در زمانیکه برای خود درخواست اقامت میدهید همزمان برای همسر خود نیز درخواست دهید. مسائل مهم در اين قسمت اولا معرفی محل زندگي در ليتواني است و دوما نشان دادن حداقل هزارو پانصد يورو حقوق برای خود شماست كه توانايی شما را در تامين خانواده خود در ليتوانی اثبات كند. چنانچه خود شما صاحب شركتی نباشيد می توانيد از دوستان خود كمك گرفته و از آنجائيكه نياز نيست تا سهامدار شركت باشيد تا بتوانيد در شعبه آن مشغول به كار شويد، لذا می توانيد از هر شركتی كه مي شناسيد مدارك را گرفته و سپس با صدور معرفي نامه از سوی آن شركت به شعبه اعزام شويد. دقت کنید که در این مورد می توانید با هزینه دو هزار یورو بیشتر اقامت  خود را تا سه سال افزایش دهید. در این مورد باید با ما صحبت نمایید تا شرایط لازم را بررسی نماییم. هزینه ثبت شعبه در حال حاضر چهار هزار یورو و هزینه هر اقامت دو ساله ۳۵۰۰ یورو و هزینه هر اقامت سه ساله ۵۵۰۰ یورو می باشد. هزینه اقامت برای فرزندان زیر شانزده سال نیز دو هزار یورو می باشد.

مهارت ها

ارسال شده در

08/08/2015

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *